Hulp nodig bij je website?

Wil je (als ondernemer) graag een website, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Daar kan ik helemaal in komen. Een website bouwen en onderhouden is niet iets wat iedereen kan of leuk vindt. Gelukkig zijn er veel mensen die je hierbij kunnen helpen, ik ben één van die mensen!

Ik werk met WordPress, een fijn programma met een heleboel mogelijkheden! Denk aan een portfolio, een webwinkel, een blog, een informatieve pagina of een combinatie. Misschien heb je zelf een heel goed idee, maar weet je niet hoe je het ten uitvoer moet brengen! Bij een samenwerking kan je mij de vrije hand geven, maar we kunnen ook samen sparren over de mogelijkheden.

WordPress website

Waar kan ik je mee helpen?

  • De basis van je eigen WordPress website opzetten.
  • Het basis onderhoud van je WordPress website regelen.
  • Je eigen content en foto’s voor jou op je website plaatsen.
  • Content schrijven en plaatsen op je website.
  • Je gehele website beheren.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan gerust contact met mij op!

Wat kost dat dan?

De kosten, dat is natuurlijk wel één van de belangrijkste dingen. Er zijn twee verschillende manieren om met mij tot een goede prijs, voor beide partijen, te komen. Iedere opdracht is natuurlijk anders, het is dus mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Hiervoor heb ik een pagina met tarieven, waar ik u graag naar door verwijs.

Back To Top
Copyright © 2019 Nadia-VA4You. - Nadia-VA4You is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.