Hulp bij je Social Media

Social Media is niet meer weg te denken! Naast vermaak en contact met vrienden is het ook een kans voor jou als ondernemer! Met je Social Media kan je veel mensen bereiken. Mensen die je klanten kunnen worden, je content lezen en delen of misschien gebruik maken van je diensten. Het is mogelijk om makkelijk en snel je klanten te informeren over bijvoorbeeld nieuwe producten/diensten en leuke acties. Je Social Media kan zowel een informatief als communicatie kanaal zijn.

Een Social Media netwerk heb je niet zomaar, het kost je veel tijd en energie. Tijd en energie die je misschien helemaal niet over hebt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het helemaal niet leuk vindt om je Social Media te onderhouden en je tijd liever in andere dingen steekt. Toch is het belangrijk om de tijd en energie er wel in te steken, dat is namelijk erg belangrijk voor je algoritme. Als je niets post, dan ben je ook niet zichtbaar. Je wilt natuurlijk wel dat je volgers ook echt berichten van je voorbij zien komen.

Als je kijkt naar de marketing van je bedrijven, dan zie je dat Social Media steeds een belangrijkere positie in neemt. Maak jij genoeg gebruik van Social Media of valt er nog winst te behalen?

Social Media

Waar kan ik je mee helpen?

  • Je Social Media kanalen opzetten (als je deze nog niet hebt), denk aan Facebook en Instagram.
  • De Social media kanalen (deels) beheren (Facebook en Instagram).
  1. Berichten inplannen welke door jou zelf zijn aangeleverd.
  2. Content maken die op je Social Media geplaatst kunnen worden (denk aan teksten en afbeeldingen).
  3. Facebook en Instagram advertenties maken.
  4. Actief reageren op je Social Media kanalen
  • Sparren over welke marketing strategieën voor Social Media het beste gebruikt kunnen worden.
  • Bepalen welke doelgroep je wilt bereiken en wat je doelen zijn in de komende periode.

Zijn er andere zaken met betrekking tot Social Media waar je hulp bij nodig hebt? Trek vooral aan de bel, samen kunnen we bekijken wat ik voor je kan doen.

Je hoeft natuurlijk niet alle bovenstaande diensten af te nemen, samen kunnen we bepalen hoe we je pakket samen stellen.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan gerust contact met mij op!

Wat kost dat dan?

De kosten, dat is natuurlijk wel één van de belangrijkste dingen. Er zijn twee verschillende manieren om met mij tot een goede prijs, voor beide partijen, te komen. Iedere opdracht is natuurlijk anders, het is dus mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Hiervoor heb ik een pagina met tarieven, waar ik u graag naar door verwijs.

Back To Top
Copyright © 2019 Nadia-VA4You. - Nadia-VA4You is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.